Η ΑΕΚ θέλει και φορ – Κι ας λένε το αντίθετο

Εκτός από στόπερ, η απόκτηση επιθετικού είναι επίσης απαραίτητη στην ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ επείγει η απόκτηση ενός στόπερ. Καμία αντίρρηση. Η «Ένωση», όμως, πρέπει να πάρει έναν δεύτερο Αραούχο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κι ας λέμε επικοινωνιακά το αντίθετο.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», γίνεται μία γενναία προσπάθεια να περάσει προς τα έξω ότι η «Ένωση» έχει ανάγκη μόνο για έναν στόπερ ακόμα.

Σίγουρα αν η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει μόνο έναν παίκτη, αυτός θα έπρεπε να είναι για το κέντρο της άμυνας της, αφού μόνο ο Βίντα είναι αυτή τη στιγμή για βασικός.

Μήτογλου και Τζαβέλλας είναι συμπληρωματικοί, αλλά σε κάθε περίπτωση στην τριάδα δεν γίνεται τουλάχιστον οι δύο να μην είναι «κανονικοί» και υψηλού επιπέδου.

Επιπλέον, η «Ένωση» πρέπει να προσθέσει έναν παίκτη που να έχει ταχύτητα στην άμυνα. Αυτό λείπει τη δεδομένη στιγμή στην άμυνα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η ΑΕΚ με έναν φορ επιπέδου Σέρχιο Αραούχο μπορεί να πάρει για πρωτάθλημα. Ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει επαρκής, αλλά αυτή τη στιγμή λύση πίσω από αυτόν και τον Αραούχο δεν υπάρχει, μιας και ο Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται.

Και ο Λιβάι είναι… λόττο το πόσα παιχνίδια θα είναι υγιής για να παίξει. Το σενάριο με Μάνταλο πίσω από τον φορ, δεν βγάζει νόημα.

Μάλλον το ρεπορτάζ που λέει πως ο Μελισσανίδης έχει δώσει το οκ για επιθετικό με πολύ υψηλό συμβόλαιο κολλάει καλύτερα.