Η απάντηση του Μιραλάς για το μέλλον του

Πολλά τα σενάρια για τον Κέβιν Μιραλάς. Δεν έχει ικανοποιήσει στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα. Στην Αγγλία, λόγω Έβερτον, γράφονται πολλά καθημερινά. Όπως το ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον αγοράσει, το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του. Ο ίδιος πάντως θέλησε να δώσει την απάντηση του. Μέσω του προφίλ του στο...
Η απάντηση του Μιραλάς για το μέλλον του

Πολλά τα σενάρια για τον Κέβιν Μιραλάς. Δεν έχει ικανοποιήσει στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα.

Στην Αγγλία, λόγω Έβερτον, γράφονται πολλά καθημερινά. Όπως το ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον αγοράσει, το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του.

Ο ίδιος πάντως θέλησε να δώσει την απάντηση του. Μέσω του προφίλ του στο instagram, έγραψε σχετικά: «Σταματήστε να μιλάτε για το μέλλον μου. Μόνο Ολυμπιακός», έγραψε σχετικά.

Δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, το ποστάρισμα του…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!