«Η διοίκηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά πως οι ξένοι παίκτες εξοφλήθηκαν τη δόση του Οκτωβρίου και τόνισε πως η διοίκηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει δώσει
«Η διοίκηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της»

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ του προέδρου, Βασίλη Κωνσταντίνου, και των παικτών και το θέμα της αποχής θεωρείται λήξαν.

Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως τηρήθηκε η υπόσχεση που είχε δοθεί στους παίκτες για καταβολή των οφειλόμενων, αφού το «τριφύλλι» κατέθεσε σήμερα στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών το ποσό που  αντιστοιχεί στην εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου στην συνάντηση που είχε με τους παίκτες την περασμένη Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο.

Παράλληλα, αναφορικά με τη δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών και την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε αποχή αν δεν πάρουν τα χρήματα που τους έχει υποσχεθεί η διοίκηση, από την ΠΑΕ αναφέρουν πως το θέμα θεωρείται λήξαν, αυτό γιατί δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις σε συνομιλία που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, με τους αρχηγούς της ομάδας. Μάλιστα, από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως «η διοίκηση επιθυμεί να γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους».

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.