Sportime

Η… μισή αλήθεια για τη μεταγραφή Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ

Σιγουριά στο Μεξικό για τη μεταγραφή του Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι η μισή αλήθεια.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
paok, giakoumakis, krouz azoul
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σίγουροι εμφανιζόταν πρόσφατα οι Μεξικάνοι για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της Κρουζ Αζούλ από τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ. Υπογράμμισαν με λίγα λόγια ότι περίπου 5 εκ. ευρώ θα δοθούν από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Κρητικό επιθετικό, καθώς είναι ήδη αποφασισμένο να κινηθεί ο Δικέφαλος για την ελεύθερη μεταγραφή του παίκτη.

Η μισή αλήθεια είναι αυτή. Εννοείται πως στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση του Γιακουμάκη, παρότι αυτός έχει χάσει πολλά παιχνίδι λόγω τραυματισμών τη φετινή σεζόν. Κι αυτό είναι πρόβλημα. Από την άλλη και για τον Γιακουμάκη το ιδεατό σενάριο γι΄ αυτόν είναι να παραμείνει και να μην μετακομίζει ξανά μακριά.

Σε αυτό που ίσως δεν επιβεβαιωθούν οι Μεξικάνοι, είναι στο ποσό της μεταγραφής. Η ρήτρα μπορεί όντως να ανέρχεται στα 5 εκ., όμως στον ΠΑΟΚ δεν θα πάνε κατευθείαν να σκάσουν το χρήμα.

Θα διαπραγματευτούν εκ νέου με σύμμαχο τον παίκτη αλλά και την πρόσφατη μεταγραφή του Γκόμεζ, που επίσης έφερε κάμποσα χρήματα στα ταμεία της Κρουζ Αζούλ.

Από τότε είχε ανοίξει το θέμα του Γιακουμάκη και από πλευράς ΠΑΟΚ το μήνυμα είχε σταλεί. Ότι όντως θέλουν τον Έλληνα επιθετικό αλλά με σοβαρή μείωση της ρήτρας. Με εκατέρωθεν καλή διάθεση η δουλειά θα κλείσει πάντως.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα