Όπως διαβάσατε πρώτα και αποκλειστικά στο Sportime της Κυριακής 1/4, ο Μανδάς σε ηλικία 16 ετών και δύο μηνών «έσπασε» το ρεκόρ του Λημνιού, αποτελώντας τον νεότερο ever παίκτη του Ατρομήτου. Η Νόριτς κατέβηκε στην Πάτρα, τσέκαρε ξανά τον Μανδά και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γυρίσει το καλοκαίρι με επίσημη πρόταση για τον 17χρονο...

Όπως διαβάσατε πρώτα και αποκλειστικά στο Sportime της Κυριακής 1/4, ο Μανδάς σε ηλικία 16 ετών και δύο μηνών «έσπασε» το ρεκόρ του Λημνιού, αποτελώντας τον νεότερο ever παίκτη του Ατρομήτου.

Η Νόριτς κατέβηκε στην Πάτρα, τσέκαρε ξανά τον Μανδά και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γυρίσει το καλοκαίρι με επίσημη πρόταση για τον 17χρονο νο1 του Ατρομήτου.

Όσοι προτιμούν ακόμα την επαφή με την εφημερίδα, ίσως έχουν διαβάσει ήδη στο σημερινό φύλλο του Sportime το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον νεαρό κίπερ Χρήστο Μάνδα.

Θέση, ηλικία και κορμί. Τα ΄χει και τα τρία. Από το πλήρες πακέτο λείπει μόνο η διαχείριση μυαλού. Θέλει δουλειά και υπομονή αυτό το κομμάτι. Πόσω μάλλον όταν είσαι 17 ετών και σφύζεις από προοπτική, τάλαντο και μία ομάδα (Ατρόμητος) έχει στήσει ένα δίκτυο πώλησης πάνω σου. Ο Χρήστος Μανδάς που στα 16 του κάθισε κάτω από τα δοκάρια σε επίσημο αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα είναι ο most wanted ’01 στην Ελλάδα.

Μαζί με τον Βρακά του ΠΑΟΚ. Ο μικρός από τον Κορυδαλλό υποχρέωσε κάμποσες ομάδες να κατέβουν μέχρι την Πάτρα για να τον καμαρώσουν ιδίοις όμμασι στο Elite Round. Η Εθνική Παίδων αποκλείστηκε, εκείνος μάζεψε έξι φορές την μπάλα από τα δίχτυα του σε τρεις αγώνες, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητος από τα ραντάρ αγγλικής ομάδας. Εν προκειμένω, της Νόριτς! Τα «καναρίνια» που είναι στην Τσάμπιονσιπ από φέτος και με την προσθήκη του Στιούαρτ Γουέμπερ στον θώκο του αθλητικού διευθυντή έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες και το καλοκαίρι θα «σπρώξουν» πάνω από 5 μύρια για την ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου στο Κόλνεϊ. Υπό αυτό το καθεστώς, η Νόριτς έχει «τσεκάρει» σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις φέτος τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εικόνα του στο Elite Round δεν τους απογοήτευσε.

Τουναντίον, διέκριναν προοπτική. Φυσικά από το scouting μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει απόσταση. Τρομερή. Πόσω μάλλον τώρα που ο Ατρόμητος έχει πιάσει το νόημα με τις πωλήσεις και δύσκολα θα πέσει κάτω από το 1 μύριο για τον «χρυσοδάκτυλο» μικρό. Γι ‘ αυτό εξάλλου ο Γιάννης Αγγελόπουλος φαγώθηκε να τον «δέσει» με επαγγελματικό συμβόλαιο, προτού καταλήξει στην επιλογή μάνατζερ.