ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σοκαριστική ατάκα που είπε ο Βασάρας για τις επιθέσεις κατά των διαιτητών!

Αλήθειες που πονάνε (χωρίς εισαγωγικά) από τον Κύρο Βασάρα για τις επιθέσεις που έχονυ δεχθεί οι Έλληνες διαιτητές, αλλά πέρασε στα ψιλά. Όπως και οι επιθέσεις!
Η σοκαριστική ατάκα που είπε ο Βασάρας για τις επιθέσεις κατά των διαιτητών!

Και ο ίδιος έχει πέσει θύμα επίθεσης. Ο Κύρος Βασάρας τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στους διαιτητές με μια λέξη που προκαλεί τρόμο!

Αρχιδιαιτητής πολλά χρόνια στη Ρουμανία και μέλος της επιτροπής της διαιτησίας στην UEFA. O Kύρος Βασάρας, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τους Έλληνες και όχι μόνο διαιτητές, που πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχουν δεχθεί οι ρέφερι στην χώρα μας, έχοντας βιώσει και ο ίδιος κάτι παρόμοιο αφού το όνομα του βρίσκεται στην λίστα των 38!

Αλήθειες που πονάνε, με και χωρίς εισαγωγικά από τον Βασάρα ο οποίος είπε μεταξύ των άλλων και μια ατάκα που πραγματικά σοκάρει, αλλά πέρασε στα ψιλά, όπως και οι επιθέσεις που έχουν δεχθεί οι περισσότεροι Έλληνες ρέφερι! Προφανώς και με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον Αντρέα Γκάμαρη που παραλίγο να καεί ζωντανός, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του!

«Είναι καταδικαστέες όλες αυτές οι επιθέσεις άλλα με τα ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Όταν γίνονται επιθέσεις καταλαβαίνουμε γίνονται από «στρατούς», από ανθρώπους που είναι οργανωμένοι, που ξέρουν τι κάνουν. Είναι μαφιόζικα χτυπήματα, καταλαβαίνετε ότι είναι από τον υπόκοσμο από το σκοτάδι. Το πρώτο πράγμα είναι να είσαι τυχερός. Δεν έχουμε δυνατότητα να έχουμε σωματοφύλακες και δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ!

«Να είσαι τυχερός»; Μάλιστα. Να είσαι τυχερός λοιπόν! Και να πιστεύεις και στον Θεό, να προσθέσουμε! Οτι πιο σοκαριστικό – αλλά συνάμα και αληθινό – μπορεί να ειπωθεί για όποιον έχει την συναίσθηση και την αντίληψη της κατάστασης!

Ντροπή για την χώρα που έφερε το φως του πολιτισμού, αλλά έχει μείνει με το… δαδί στο χέρι! Ντροπή να ζούνε ή να μην έχουν πάθει μεγαλύτερες και μη αναστρέψιμες ζημιές, από τύχη!

Μόνο θλίψη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η σοκαριστική ατάκα που είπε ο Βασάρας για τις επιθέσεις κατά των διαιτητών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!