Sportime

Η Θύρα 7 για την απαγόρευση στη μετακίνηση των οπαδών

Η Θύρα 7 έβγαλε ανακοίνωση στα σόσιαλ για την απόφαση τελικά να μην υπάρξουν μετακινήσεις στα ματς με τον ΠΑΟΚ

Βαγγέλης Λάσκαρης 2 λεπτά ανάγνωσης
podosfairo, olympiacos, gate 7
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

ΗΘύρα 7 αναφέρθηκε για την εξέλιξη όσον αφορά τις μετακινήσεις των οπαδών. Ο λόγος για τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Μια και φαινόταν να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Να βρεθεί δηλαδή ένας αριθμός οπαδών του Ολυμπιακού στην Τούμπα και αντίστοιχα στο Καραϊσκάκη εκείνοι του ΠΑΟΚ.

«Έτρεξαν οι γνωστοί "καλοθελητές" δημοσιογράφοι να "ενημερώσουν" για ανταλλαγές εισιτηρίων και οπαδικές συμφωνίες!

Αυτοί που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη,που κόπηκαν οι μετακινήσεις!

Το πώς θα γίνει μια εκδρομή σε ντέρμπι,ούτε το γνωρίζετε,ούτε σας αφορά!

Αφήστε,τα δημοσιεύματα περί "φρένων" για τις εντυπώσεις και ασχοληθείτε με τα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας και της επικαιρότητας!

Είστε οι τελευταίοι που θα το μάθετε.

Το θέμα των μετακινήσεων είναι πολύ σοβαρό και ΟΦΕΙΛΕΙ η πολιτεία να δώσει επιτέλους μια λύση!

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια,που η πολιτεία ΚΩΦΕΥΕΙ,στο ΔΙΚΑΙΟ αναφαίρετο και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δικαίωμα των οπαδών, για οργανωμένες μετακίνησεις,-που να τηρούνται φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας-, σε κάθε γήπεδο!

Πόσους νεκρούς ακόμα, πρέπει να θρηνήσουμε στους δρόμους σε επεισόδια για να αντιληφθείτε,ότι οι μετακινήσεις οπαδών,ΒΟΗΘΑΝΕ,

στο να εκτονώνεται η οπαδική αντιπαράθεση μέσα στα κλασικά γηπεδικά πλαίσια (συνθήματα κτλ),βοηθάνε στο να μην βλέπεις τον απέναντι οπαδό σαν εχθρό,αφού με τις μετακινήσεις τον έχεις απέναντι σου αρκετές φορές κάθε χρόνο!

Εκτός αν σας βολεύει,όλη αυτή η κατάσταση...

Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ και θα αλλάξει!» ανέφερε στα σόσιαλ η Θύρα 7 για το θέμα.

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα