Ο σύνδεσμος των οργανωμένων της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους φίλους της ΑΕΚ να μην παραστούν στο ματς με τον Πλατανιά

Ο σύνδεσμος της ORIGINAL στα Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό της, οι άνθρωποι του συνδέσμου καλούν τους φιλάθλους της “Ένωσης” να μην μπουν στο γήπεδο, ώστε να… βοηθήσουν την ομάδα τους να στεφθεί πρωταθλήτρια, κάνοντας λόγο για “δυσλειτουργικό κράτος, παράγκες, μπράβους και νονούς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Κυριακή η αγαπημένη μας Α.Ε.Κ.ΑΡΑ έχοντας μπει στην τελική ευθεία για να στεφθεί και επίσημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ κάνει μια από τις τελευταίες στάσεις στην πόλη μας.. Δυστυχώς ένα δυσλειτουργικο κράτος και διάφοροι ανεύθυνοι μας στερούν τη χαρά να βρεθούμε πλάι στην Α.Ε.Κ.ΑΡΑ μας και να στήσουμε το δικό μας γλέντι για τα προεόρτια της κούπας!!Όσο κι αν το λαχταρουμε την Κυριακή ΔΕΝ θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο γήπεδο.. ΔΕΝ θα φωνάξουμε στο πλάι των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ.. Για πρωτή φορά η βοηθειά μας θα είναι η απουσία μας.. Η πόλη βέβαια θα βαφτεί κιτρινόμαυρη από το Σάββατο που έρχεται η ομάδα!!! Υ.Γ: Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δέχεστε παράγκες,μπράβους και νονους , αλλά όχι ΟΠΑΔΟΥΣ !!!”