ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαι Παναθηναϊκός από κούνια, που στέλνω βιογραφικό;»

Ο «άρρωστος» Παναθηναϊκός Γιώργος Τζαβέλλας διευθυντής ποδοσφαιρικού στον Παναθηναϊκό! Και τα μυαλά στο... μπλέντερ!
«Είμαι Παναθηναϊκός από κούνια, που στέλνω βιογραφικό;»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, οι παιδικές αναμνήσεις, η διαχείριση αποδυτηρίων, o Παναθηναϊκός και τα μυαλά στο… μπλέντερ!

Τζαβέλλας διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκό. Ο μέχρι χθες ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου ανέλαβε κορυφαία και νευραλγική θέση σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.  «Αγροτικό» στον Παναθηναϊκό, χωρίς καμία εμπειρία, προϋπηρεσία, επειδή ο Τζαβέλλας ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού και ίσως και ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου του τριφυλλιού στον Βύρωνα.

Στις πρώτες του δηλώσεις πούλησε, αυτό που έκανε και στις ομάδες τις οποίες αγωνίστηκε. Οπαδιλίκι! Λες και ο Παναθηναϊκός έψαχνε άνθρωπο για να χτυπάει το… τύμπανο στη Θύρα 13! «Μία βασική παιδική μου ανάμνηση ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ». Των περισσοτέρων οπαδών των «πρασίνων» που είδαν live εκείνο το παιχνίδι το 1996. Οσον αφορά τα… προσόντα του για τη θέση του ποδοσφαιρικού θέση, τα τελευταία χρόνια, δηλώνει οτι δούλεψε αρκετά θέματα νοοτροπίας και διαχείρισης στα αποδυτήρια». Γιατί στην Ελλάδα οτι δηλώσεις, είσαι!

Ακόμα και εντός του οργανισμού προέκυψαν αντιδράσεις και ισχυρός αντίλογος για την πρόσληψη Τζαβέλλα, από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ακόμα και στενοί του συνεργάτες εξέφρασαν την αντίθεση τους με την συγκεκριμένη κίνηση, η οποία για κάποιους έχει (και) πολιτικό υπόβαθρο, αλλά δεν επιβεβαιώνεται. Και δεν θα επιβεβαιωθεί.

Ο Τζαβέλλας σε κορυφαίο πόστο στην πράσινη ΠΑΕ, επειδή είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός και ήταν όνειρο των παιδικών του χρόνων και στη συνέχεια απωθημένο, να δουλέψει στο «τριφύλλι». Δεν του έκατσε ως ποδοσφαιριστής, θα το κάνει ως ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επειδή υπάρχουν πολλοί άρρωστοι (και πιο καταρτισμένοι) Παναθηναϊκοί από… κούνια, που μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους;

Ρωτάμε, επειδή (μας) ρωτάνε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Είμαι Παναθηναϊκός από κούνια, που στέλνω βιογραφικό;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!