Αυτούς που θέλει, τους κρατάει ο Ιωνικός. Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις ουσιαστικά μιλάμε για τελειωμένες υποθέσεις. Το ποιοι θα παραμείνουν είναι λίγο-πολύ γνωστό. Ακόμη και εάν υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό με 1-2 παίκτες, θα τακτοποιηθεί προσεχώς.

Δύο είναι αυτή τη στιγμή τα ουσιαστικά ερωτηματικά και προσεχώς οι υποθέσεις τους θα ξεκαθαρίσουν. Βαγγέλης Πλατέλλας και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν έχουν συμφωνήσει. Ο πρώτος, πάντως, δύσκολα θα φύγει από τη Νίκαια. Και λίγο να χρειαστεί να ανεβεί ο Ιωνικός, εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα το κάνει. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά τη Super League 1, έχει την ποιότητα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και κάποιες φορές να πάρει και ένα ματς, οπότε είναι σημαντικό για τους «κυανόλευκους» να παραμείνει.

Ο δεύτερος προς το παρόν έχει μία σημαντική απόσταση. Ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της σεζόν που έκλεισε και θα μπορούσε να έχει ρόλο ως δεύτερος τη νέα χρονιά. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό, ενώ για εκείνον έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από αλλού.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

Διαβάστε επίσης:

MasterChef τελικός: Αυτός είναι ο νικητής που θέλει ο κόσμος!

Masterchef Μαργαρίτα: Το Twitter την θέλει νικήτρια

Survivor: Μίλησε! Έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι και τώρα είναι φίλοι – Ποιοι είναι;