Ο Ιωνικός κινήθηκε αστραπιαία μετά την αποχώρηση Άοσμαν, κλείνοντας τον mvp του Παναιτωλικού, Χαβιέρ Μεντόσα!

Ρελάνς με Μεντόσα στη Νίκαια, μετά την επιστροφή Άοσμαν στην Τουρκία! Ολο το στόρι με τον Αργεντίνο!

Ο Ιωνικός κινήθηκε αστραπιαία μετά την αποχώρηση Άοσμαν, κλείνοντας τον mvp του Παναιτωλικού, Χαβιέρ Μεντόσα!

Ο Αιας Άοσμαν επιστρέφει στην Τουρκία. Ο Ιωνικός τον περίμενε, αλλά ο ποδοσφαιριστής τα… γύρισε και δεν ανανέωσει. Στη Νίκαια δεν τα έβαψαν «μαύρα» και κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, υπογράφοντας τον Χαβιέρ Μεντόσα.

Mvp του φετινού Παναιτωλικού,  αλλά η προσπάθεια των ανανεώσεων στο Αγρίνιο, όπως έγραψε το Sportime, συνοδεύτηκε από μνημειώδη αποτυχία. 0/4 μέχρι στιγμής και μοναδική εκκρεμότητα για να σωθεί κάπως η παρτίδα ο Νίκος Καρέλης!

Ο Μεντόσα είχε πρόταση από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν τον ικανοποίησε και αποφάσισε να μην συνεχίσει στο Αγρίνιο, πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ήταν στα χρήματα που ήθελε. «Έσκασε» η Ρίγα από τη Λετονία με διετές συμβόλαιο και συνολικές απολαβές 480 χιλιάρικα!

Ο Μεντόσα ήταν κυριολεκτικά με τις βαλίτσες στο χέρι για να ταξιδέψει στη Λετονία,  όταν χτύπησε το τηλέφωνο του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν άνθρωπος του Ιωνικού.

Η πρόταση ουσιαστικά που του κατέθεσαν οι Νικαιώτες έγινε αμέσως αποδεκτή. Και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ήταν ελάχιστα καλύτερη από εκείνη που του κατέθεσε ο Παναιτωλικός.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να μείνει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Ιωνικό, ο εκπρόσωπος του, αλλά και το γεγονός ότι θα μείνει στην Αθήνα. Πιο εύκολα τα πράγματα στην πρωτεύουσα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του.

Ο Ιωνικός έκανε ένα μεγάλο deal, διασκεδάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις (χαμένες) εντυπώσεις από την αποχώρηση Άοσμαν!

Και έπεται και συνέχεια στη Νίκαια. Ήδη κατατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, νέα βελτιωμένη πρόταση στον Λενίς, έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Νίκο Καλτσά, μιλάει με φορ πρώτης γραμμής, μετά την αποχώρηση  Τουράμ (που επιστρέφει στην Τουρκία) και ψάχνει και έναν ακόμα επιθετικό! Παράλληλα υπάρχουν δύο περιπτώσεις του Μασάς και Ντανίλο Γκόμες, με τους οποίους υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία!