Ο Γιάννης Τσιριγώτης στηρίζει τον Δημήτρη Σπανό

Μιλώντας στο Sportime.gr ο Γιάννης Τσιριγώτης εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Δημήτρη Σπανό

Μπορεί ο Ιωνικός να ηττήθηκε στη Λαμία σε ματς που αναμφίβολα ήταν κομβικό, όμως, οι ισορροπίες εντός των τειχών δεν διαταράσσονται. Ο Γιάννης Τσιριγώτης το ξεκαθάρισε.

Ο Ιωνικός μετράει πέντε διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και πολλές φορές αυτό είναι αρκετό για να ξεκινήσουν διάφορα σενάρια με πρωταγωνιστή τον προπονητή. Στη Νίκαια γνωρίζουν, άλλωστε, το από πού βγαίνει όλη η παραφιλολογία και για ποιον λόγο.

Για να μπει ένα τέλος σε αυτή, ο Γιάννης Τσιριγώτης τοποθετήθηκε μέσω του Sportime.gr. «Δεν φεύγει ο Δημήτρης Σπανός ούτε με 100 ήττες. Όσο είναι η οικογένεια Τσιριγώτη εδώ, ο προπονητής θα στηριχτεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τον Αιγιώτη τεχνικό ανέβηκε ο Ιωνικός, με εκείνον έκανε έναν καλό πρώτο γύρο και γι’ αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί του. Ακολουθούν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά υπάρχει η πίστη πως η ομάδα θα βγάλει την δέουσα αντίδραση.

Κόντρα στη Λαμία οι Νικαιώτες δεν ήταν καλοί και εκείνο που ενόχλησε περισσότερο ήταν η έλλειψη πάθους. Οι ποδοσφαιριστές δεν έβγαλαν το απαιτούμενο τσαγανό, ενώ όπως είπε και ο Σπανός στην Cosmote TV, έλειπε και η συγκέντρωση. Επί λέξη τόνισε ότι «δεν μπορούσαμε να δικαιούμαστε κάτι παραπάνω. Άνευροι, χωρίς όρεξη, χωρίς διάθεση, χωρίς αγωνιστικό τσαμπουκά. Επίσης, μία ομάδα που πρέπει να είναι δυνατή, πρέπει να έχει και μυαλό».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο