Τέλος κι επίσημα από τους Νικαιώτες, αποτελεί ο Ντιντιέρ Ντεγλάδο από την Παρασκευή καθώς η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του

Τέλος κι επίσημα από τους Νικαιώτες, αποτελεί ο Ντιντιέρ Ντεγλάδο, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του.

Πέρασε και δεν… ακούμπησε στην ΠΑΕ Ιωνικός ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του την Παρασκευή (17/12), όπως ενημέρωσαν οι Νικαιώτες.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Ντελγκάδο στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με τον Κολομβιανό δεξιό μπακ να υπογράφει για έναν χρόνο. Τελικά πρόλαβε και έγραψε μόλις 1 συμμετοχή, παίζοντας για 16 λεπτά στο ματς με τον Ολυμπιακό, χωρίς μάλιστα να ολοκληρώσει το ματς καθώς είχε γίνει αλλαγή.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime o Ντελγκάδο είχε «κάψει» το τελευταίο του χαρτί, και πλέον ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν. Αλλωστε είχε υποστεί ρήξη Αχιλλείου και πλέον θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Κολομβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο.

Και οι δύο πλευρές, έκριναν πως το ιδανικό, είναι να ολοκληρωθεί η συνεργασία, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής, να επιστρέψει στην Κολομβία και να συνεχίσει στην πατρίδα του, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, την αποθεραπεία του.

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ευχαριστεί τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο για την προσφορά του στον σύλλογο, του εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος κι επίσημα από τους Νικαιώτες, αποτελεί ο Ντιντιέρ Ντεγλάδο από σήμερα (17/12) καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του.