Ιωνικός: Ο Ματίας Κάστρο είναι στην έξοδο και στη Νίκαια αναζητούν σέντερ φορ. Στη... γωνία για Μανούσο!

Ιωνικός: Ο Ματίας Κάστρο είναι στην έξοδο και στη Νίκαια αναζητούν σέντερ φορ. Στη... γωνία για Μανούσο!

Ιωνικός: Ο Ματίας Κάστρο είναι στην έξοδο και στη Νίκαια αναζητούν σέντερ φορ. Στη… γωνία για Μανούσο!

Ιωνικός: Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, oι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας της Νίκαιας θα είναι πολλές. Οι «κυανόλευκοι» πήραν πρωτάθλημα στη Super League 2, αλλά το level στη Super League 1 είναι διαφορετικό.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Μεταξύ αυτών και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, Ματίας Κάστρο. Ο Αργεντίνος είχε κάνει από πέρσι μια συζήτηση για ανανεώση του συμβολαίου του αν η ομάδα πετύχει τον στόχο της, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και δεν θα παραμείνει στη Νίκαια.

Μοιραία η διοίκηση θα ψαχτεί για 11αδάτο σέντερ φορ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το πρώτο όνομα στη λίστα των Νικαιωτών είναι του Γιώργου Μανούσου.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός με πολλά χρόνια θητείας στον Ατρόμητο, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Περιστεριώτες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τους ανθρώπους του Ιωνικού να περιμένουν στη… γωνία για να κάνουν την κίνηση τους.

Τις προσεχείς μέρες οι Νικαιώτες θα ξεκινήσουν επίσημες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και είναι δρομολογημένο να κατατεθεί στον Μανούσο επίσημη πρόταση.

 

Διαβάστε επίσης

Ατρόμητος: Έφυγε… κόσμος, θα φύγουν κι άλλοι!

ΟΦΗ: Πέντε «διαζύγια» στους Κρητικούς