Ιωνικός και Νίκος Μουστάκης έλυσαν τη συνεργασία τους

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε πως αποχωρεί ο Νίκος Μουστάκης προς επιβεβαίωση του Sportime.gr

Ο Ιωνικός χάνει τον στρατιώτη του. Μετά από τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες ο Νίκος Μουστάκης αποχωρεί από τη Νίκαια επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Ιανουάριο του 2019 πήγε ο 31χρονος στη Νίκαια. Το φινάλε εκείνης της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει την πρώτη άνοδο. Μετά την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Ιωνικός πανηγύρισε μία ακόμη άνοδο, αυτή στη Super League 2 και φέτος στη Super League 1. Ο Μουστάκης ήταν πάντα παρών. Έπαιζε σταθερά τον δικό του ρόλο τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια.

Μόνο που φέτος δεν είχε λεπτό συμμετοχής. Ο ίδιος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της αλλαγής. Επιθυμία του κλαμπ ήταν να παραμείνει στην ομάδα έως το φινάλε της σεζόν. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ήθελε να νιώθει σημαντικός, αποφασίστηκε να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι τέτοια που φάνηκε και στην ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων σε αυτή αναφέρεται πως «η οικογένεια του Ιωνικού θέλει να τον ευχαριστήσει για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο, αφού από τον Ιανουάριο του 2019 και έπειτα που αγωνίστηκε με το αστέρι στο στήθος, τίμησε και ίδρωσε τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Νίκο, να έχεις καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως όλα δείχνουν ότι έχει βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Η Κηφισιά δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον και θα κινηθεί για την απόκτησή του από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος.