Υποκλίθηκε και πάλι στον Χάαλαντ ο Γκουαρντιόλα – «Είναι σα να έχεις τον Μέσι ή τον Κριστιάνο»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πιστεύει σίγουρα στα μάτια του με όσα κάνει ο Χάαλαντ!
Ξεκάθαρη υπόκλιση έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τη… διαστημική χρονιά που κάνει μέχρι τώρα ο Νορβηγός επιθετικός.
Συγκεκριμένα, έχει κάνει τρομερή εκκίνηση, αφού στα 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε Premier League και Champions League, έχει βρει τα δίχτυα 17 φορές.
Όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν τα κάνεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και φυσικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Έτσι ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για τον παίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι και αφοπλιστικά τόνισε ότι είναι σα να έχει τον Μέσι ή τον Ρονάλτο.
«Είναι σαν να έχεις τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Η επιρροή του είναι τόσο μεγάλη. Βλέπετε τους αριθμούς αυτού του τύπου; Φυσικά και είναι σε αυτό το επίπεδο. Η διαφορά είναι ότι ο Μέσι και ο Ρονάλντο το κάνουν σταθερά εδώ και 15 χρόνια. Όμως αυτό είναι το επίπεδό του. Έχει αυτή τη δίψα. Είναι κορυφαίος.
Έχω πει πολλές φορές πόσο απίστευτα coachable και διαχειρίσιμος είναι. Είμαι σκληρός μερικές φορές μαζί του, αλλά είναι ανοιχτόμυαλος. Ζει για τα γκολ και μερικές φορές η πίεση δεν μπορεί να αντέξει 90 λεπτά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Χωρίς αυτόν θα ήταν δύσκολα, για να είμαι ειλικρινής», τόνισε ο Ισπανός.
Διαβάστε επίσης!
Προσωπικός Αριθμός: Λήγει την Τετάρτη η προθεσμία – Τι γίνεται για όσους δεν τον εκδώσουν!
Παπαδάκης αντί Τρανού στο «τιμόνι»