ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Έσκασε βόμβα – Θρίλερ για την ιστορική ομάδα

Στον αέρα ο Ηρακλής μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Ηρακλής: Έσκασε βόμβα – Θρίλερ για την ιστορική ομάδα

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει και πάλι ο Ηρακλής. Άγνωστο το ποιο θα είναι το μέλλον της ιστορικής ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Μπόγκνταν Μάρα δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Ο Ρουμάνος διεκδικούσε 110.000 ευρώ, ποσό που με τους τόκους πλέον πλησιάζει τις 200.000 ευρώ. Η δικαστική του νίκη δεν είναι ένα απλό και μεμονωμένο συμβάν. Αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Αιτία είναι πως μετά τη δικαίωσή του θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες να διεκδικούν τα χρήματά τους. Πρόκειται για υποθέσεις που είχαν χρεωθεί από την παλιά ΠΑΕ Ηρακλής.

Βλέποντας το τσουνάμι που θα ξεσπάσει ο Στράτος Ευγενίου ξεκαθαρίζει πως θα παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΟ Τρίγλιας  θα μπορούσε ακόμη και να επιστρέψει στην Τρίγλια, η οποία είναι και η ομάδα που κανονικά αγωνίζεται στη Super League 2.

Εκτός από τον Στράτο Ευγενίου, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το επόμενο βήμα του, οι Τομ Παπαδόπουλος και Αλέξης Κούγιας αποχωρούν. Όπως ενημέρωσε ο γνωστός ποινικολόγος, αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον «Γηραιό» ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ηρακλής ενδέχεται «να υποχρεωθεί να καταβάλει ποσά προς εξόφληση τους, όπως στην υπόθεση Μάρα, ποσά τα οποία δυνιτκά μπορούν να υπερβούν και τα 5.000.000 ευρώ».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.