ΗΡΑΚΛΗΣ

Αυτούς θέλει στον Ηρακλή ο Μυροφορίδης

Ποιοι παίκτες βρίσκονται στη λίστα του έμπειρου τεχνικού διευθυντή
Αυτούς θέλει στον Ηρακλή ο Μυροφορίδης

Σηκώνουν μανίκια στον Ηρακλή από τη στιγμή που βρέθηκε άκρη. Ο Φώτης Μπαλτίδης θα βάλει χρήματα με τη μορφή χορηγίας και ο Παύλος Μυροφορίδης έχει ήδη αρχίσει τα τηλέφωνα.

Το Sportime αποκάλυψε από την Τρίτη (31/7) το ενδιαφέρον του «Γηραιού» για τον Κώστα Μενδρινό, ενώ στο φύλλο της Πέμπτης (2/8) αναφέραμε ότι στη λίστα βρίσκονται και οι Γιάννης Πασάς και Δημήτρης Στάμου.

Ωστόσο, ο Μυροφορίδης έχει βάλει στο μάτι και άλλους. Σε αυτούς οι γνωστοί στους «κυανόλευκους» Εμάνουελ Περόνε και Νίκος Ζιαμπάρης, αλλά και οι Χρήστος Μπούρμπος και Χουσεΐν Μουμίν. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από τον Άρη, αλλά έχει συμβόλαιο που αγγίζει τις 70.000 ευρώ.

Ακόμη, το πλάνο του νέου τεχνικού διευθυντή των «κυανόλευκων» περιλαμβάνει τους Αντώνη Πετρόπουλο, Χρήστο Κουκόλη, Ανιέτε, Δημήτρη Κουτρομάνο, Γιώργου Λίτσκα, που βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, και Σάββα Σιατραβάνη. Ο τελευταίος δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τον πιέζει και η Κέρκυρα.

 

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Μυροφορίδης

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!