ΗΡΑΚΛΗΣ

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Μυροφορίδης

Μαζί του πηγαίνει στον «Γηραιό» ως μέγας χορηγός και ο Φώτης Μπαλτίδης

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Παύλος Μυροφορίδης. Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στον Άρη, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο, αναλαμβάνει ξανά τον Ηρακλή.

Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής βρέθηκε την Τετάρτη (1/8) στη Μίκρα, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες και υπήρξε και σχετική ανακοίνωση στη συνέχεια. Σε αυτή επιβεβαιώνεται ότι μαζί του θα είναι και ο Φώτης Μπαλτίδης. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως θα έμπαινε στον Απόλλωνα Πόντου μαζί με τον «Μύρο». Τελικά θα συνεργαστούν στους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του τμήματος με τον Παύλο Μυροφορίδη με θέμα την συνεργασία των δύο πλευρών. Στη συνάντηση αυτή επήλθε συμφωνία και ο Παύλος Μυροφορίδης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, 4 χρόνια μετά την άκρως πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ταυτόχρονα στα γραφεία παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος της Tipbet Φώτης Μπαλτίδης με θέμα να καταστεί η εταιρεία Μέγας Χορηγός του Ηρακλή. Και σε αυτή τη συνάντηση επήλθε συμφωνία. Ο κύριος Μπαλτίδης δεσμεύθηκε ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί στο ΔΣ του Ηρακλή το ποσό της χορηγίας.

Τέλος, την Παρασκευή 3 Αυγούστου και ώρα 14:00 στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον νέο τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη».

Στη λίστα του Ηρακλή ο Μενδρινός

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ