Ο Ηρακλής γιορτάζει τα 113 χρόνια ιστορίας.

Ξεχωριστή μέρα απόψε για την ομάδα του Ηρακλή και τους οπαδούς του.

Ο Ηρακλής συμπλήρωσε 113 χρόνια από την ίδρυση του και οι οπαδοί της ομάδας το γιόρτασαν με τη ψυχή τους στη Θεσσαλονίκη.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οπαδοί του Ηρακλή, για να γιορτάσουν τα 113 χρόνια ιστορίας της ομάδας τους.

Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας (29/11), οι φίλοι του «Γηραιού» βρέθηκαν στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Με δεκάδες καπνογόνα και συνθήματα, τραγούδησαν για την αγαπημένη τους ομάδα. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στον σύνδεσμο του Ηρακλή, στο κέντρο της πόλης.

Η ανάρτηση του συλλόγου για τα γενέθλια της ομάδας:

«Κάποτε έλεγαν ότι δεν θα φτάσουμε τα 100 χρόνια και φτάσαμε τα 113 χρόνια και συνεχίζουμε. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Ηρακλής έσβησε και η φλόγα συνεχίζει να καίει.Πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά ο Ημίθεος οδεύει για τον επόμενο αιώνα ζωής του,μέσα από αγώνες, κόντρα σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον εμποδίσουν γιατί ο Ηρακλής είναι Θεσσαλονίκη, είναι η Ελλάδα είναι η ζωή μας.

Ένας σύλλογος που στο πέρασμα του αιώνα έχει αναδείξει χιλιάδες αθλητές, ολυμπιονίκες αποδεικνύοντας συνεχώς ότι αποτελεί ένα κοινωνικό κύτταρο, δείχνοντας οτι δεν είναι ένα απλό σωματείο αλλά ένα κοινωνικό φαινόμενο .Για αυτό και το σύνθημα «για όσους έφυγαν νωρίς 1000 χρόνια Ηρακλής» αποκτάει μεγαλύτερη αξία, για όσους έχουν τον Ηρακλή μέσα στην καρδιά τους.

Ενας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ .

1908-2021 . 113 Χρόνια ένδοξης ιστορίας».

Δείτε σχετικό βίντεο από το thesstoday: