Ηρακλής

Ποια είναι η επόμενη μέρα του «γηραιού»

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε φάση ρύθμισης των τελευταίων λεπτομερειών της συμφωνίας  με τον Άρη Παλαιοχωρίου προκειμένου να προκύψει η ολοκληρωτική «αφομοίωση» της ομάδας από τη Χαλκιδική από τους «κυανόλευκους».

Εάν ολοκληρωθεί η διαδικασία στην οποία βρίσκονται τα τεχνικά κλιμάκια των δύο ομάδων, θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για την οριστική επικύρωση του όλου σχεδιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Στην Ισπανία για τους Ιέρο και Γκούτι

Ο Ηρακλής αναμένεται να αγωνιστεί στη θέση της ομάδας του Παλαιοχωρίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της περιόδου 2019-2020, αλλά και να φέρει – από εδώ και πέρα – τα φορολογικά στοιχεία της.

Όπως τονίζουν από τον «γηραιό», θέμα μη ολοκλήρωσης της συμφωνίας δεν υφίσταται, καθώς τα σωματεία «τα έχουν βρει» σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο πρόκειται για διαδικασίες, οι οποίες πρέπει να διεκπεραιωθούν, για να φτάσει σε ολοκλήρωση η «ζεύξη», που επιχειρείται και σε τυπικό – νομικό – φοροτεχνικό επίπεδο.

Έτσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας όλα θα έχουν ρυθμιστεί και ο Γυμναστικός Σύλλογος θα είναι σε θέση να προστρέξει στην τελική κρίση του «κυανόλευκου» κόσμου μέσω της Συνέλευσης.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.