Καμία ανησυχία στο στρατόπεδο του «γηραιού» για το αίτημα του Άρη Παλαιοχωρίου στην ΕΠΟ που αφορά τη νόμιμη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στη μάχη της ανόδου

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τη Μεγάλη Τρίτη (3/4), προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για δύο σημαντικά ζητήματα. Όπου το ένα εξαρτάται άμεσα από το άλλο. Αφορμή αποτέλεσε το υπόμνημα που κατέθεσε ο Άρης Παλαιοχωρίου στην ΕΠΟ με το ερώτημα, αν ο «γηραιός» έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου της Γ’ εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν πως η ομάδα της Χαλκιδικής θα πάρει αρνητική απάντηση από την αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και έτσι να θέσουν σε κυκλοφορία μίνι διαρκείας για τα τρία εντός έδρας ματς των αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ασχολήθηκε με μια σειρά από σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με την λήξη του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με την προετοιμασία των αγώνων μπαράζ και όλως εκτάκτως με το ξαφνικό ενδιαφέρον του Άρη Παλαιοχωρίου ο οποίος, όπως σίγουρα μας διαβεβαίωσαν οι νομικοί μας, δεν έχει απολύτως κανένα έννομο συμφέρον.

Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο λήξαν πρωτάθλημα θεωρούμε υποχρέωσή μας να συγχαρούμε:

Όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτούς που ξεκίνησαν αλλά και όλους όσους συνέχισαν μέχρι το τέλος. Να συγχαρούμε επίσης τους δύο προπονητές μας Αναστασιάδη Αθανάσιο και Μπαξεβάνο Σπύρο, τον βοηθό τους Γκιζέλη Φώτη, τους δύο γυμναστές μας Βακαλόπουλο Παγώνη και Κούρτογλου Θάνο, τους δύο φυσιοθεραπευτές μας, Τσιολακίδη Κωνσταντίνο και Ροδίτη Γιώργο, τους γιατρούς μας Μανώλογλου Κωνσταντίνο και Ξυλούρη Νικόλαο και τέλος τον ακούραστο φροντιστή μας Σιάγκα Γεώργιο. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στον συντηρητή των γηπέδων τον φίλο μας Μιχάλη ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Σ’ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής και το οπαδικό κίνημα από κοινού, συμμετείχε και ο κόσμος του Ηρακλή που έδινε το παρών στο γήπεδο είτε η ομάδα έπαιζε στο Καυτανζόγλειο είτε εκτός έδρας και αξίζουν τα ειλικρινή συγχαρητήρια.

Συγκινητική ήταν και η βοήθεια των χορηγών μας οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μπήκαν μπροστά βοηθώντας ο καθένας οικονομικά προβάλλοντας την επιχείρησή του.

Τεράστια όμως ήταν και η οικονομική συμπαράσταση στο εγχείρημα που όλοι μαζί αναλάβαμε λίγων ανώνυμων φίλων του συλλόγου, κυρίως όμως ενός εξ αυτών που με πολύ αξιοπρέπεια βοηθώντας τον Σύλλογο απέφυγε εντελώς την προβολή του. Τους ευχαριστούμε όλους και ιδιαίτερα εκείνον.

Θα κλείσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Δ.Σ. του Καυτανζογλείου Σταδίου και του γνωστού ακτινολόγου και φίλου του συλλόγου κ. Αθανασίου Δημητριάδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Όλο αυτό που προηγουμένως αναφέραμε, την προσπάθεια δηλαδή και την επιτυχία της, το Δ.Σ. το πέτυχε με την πολύ δυναμική και καθημερινή παρουσία του γενικού αρχηγού κ. Αναστάσιου Κατσαμπή.

Από σήμερα άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για τη συμμετοχή της στα μπαράζ η έναρξη των οποίων όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ θα γίνει στις 22/04/2018.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να θέσει σε κυκλοφορία μίνι διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Τέλος το Δ.Σ. θα ενημερώσει τον κόσμο του Ηρακλή για τα οικονομικά του 3ου διμήνου την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλο τον κόσμο, στη Μακεδονία μας και ιδιαίτερα στους φιλάθλους του Ηρακλή και στις οικογένειές τους καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ».