Τοποθέτηση για το φλέγον θέμα του Τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή έγινε από την Λέσχη Φίλων του Ημίθεου. Πιο συγκεκριμένα σ΄αυτήν τόνισαν για τον Ηρακλή πως: «Ήρθε λοιπόν η ώρα να πούμε αλήθειες, όσες μπορούμε και μας επιτρέπεται να πούμε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ απο εδώ από την Σελίδα μας, μιάς και το καράβι είναι ήδη...

Τοποθέτηση για το φλέγον θέμα του Τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή έγινε από την Λέσχη Φίλων του Ημίθεου.

Πιο συγκεκριμένα σ΄αυτήν τόνισαν για τον Ηρακλή πως: «Ήρθε λοιπόν η ώρα να πούμε αλήθειες, όσες μπορούμε και μας επιτρέπεται να πούμε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ απο εδώ από την Σελίδα μας, μιάς και το καράβι είναι ήδη βυθισμένο, και θα πρέπει να κοιτάξουμε πλέον ένα νέο ξεκίνημα, ένα καινούργιο αύριο για το άθλημα που μας έκανε να κλάψουμε απο χαρά!!!

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι όμως να πούμε την αλήθεια στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για το τμήμα Βόλλεϋ, ώστε ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ να ξέρει ποιούς άκουγε και σε ποιούς εμπιστεύονταν τα χρήματα του όλα αυτά τα χρόνια.

Για το βόλλεϋ λοιπόν τα είχαμε πεί απο τον Ιούνιο με ανακοίνωση μας πάνω στην ανακοίνωση “Απόγνωσης” που είχε βγάλει τότε η διοίκηση του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ όπου έριξε ευθύνες στην Λέσχη για μια κίνηση μιας ομάδας ανθρώπων οι οποίοι έκαναν πίσω.

Αποφασίσαμε να κάνουμε υπομονή και να μην μιλήσουμε παρόλες τις προκλήσεις που δεχτήκαμε απο τον Κύριο Απόστολο Βαμβακίδη μέσα στο καλοκαίρι μήπως και βρεθεί μια λύση , μήπως έρθει κάποιος να αναλάβει το τμήμα και σωθεί το βόλλευ του ΗΡΑΚΛΗ!

Απο την στιγμή όμως που καταφέρατε κύριοι του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ να μην κατεβάσετε την ομάδα, και όλη η Ελλάδα να γελάει με τις Ιστορίες σας περί Ρωσίας και Γεωργίας , θα πρέπει και ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ να μάθει την πραγματική αλήθεια που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά του βολλέυ με εσάς στο τιμόνι.

Διοίκηση του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ , που 3 χρόνια μιλάτε για 4αδα και τίτλους, ο κόσμος παίρνει διαρκείας και τα χριστούγεννα φεύγανε όλοι οι παίκτες !!!

Η καραμέλα που λέγατε τόσα χρόνια στο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ήταν πήραμε μια ομάδα με χρέη…

Ωραία μπράβο, δηλαδή δεν ξέρατε ότι παίρνοντας τον ΑΣ 2015 ΗΡΑΚΛΗΣ οτι αυτός ο σύλλογος θα επιβαρυνθεί με χρέη παλαιά όταν ανέβει επαγγελματικά !!!

Η Λέσχη ΦΕΤΟΣ δεν στήριξε το βόλλευ με διαρκείας γιατί ξέραμε οτι η ομάδα δεν θα κατέβει !!!

Ξέραμε ότι κοροιδεύεις για ακόμη μια χρονιά τον κόσμο Μάκη , και δεν θελαμε να κοροιδεψουμε τον κοσμο του ΗΡΑΚΛΗ!!!

Περιμένουμε να μάθουμε άν θα επιστραφούν τα χρήματα από τα διαρκείας πίσω στον κόσμο !!!

Επίσης το “blue cafe” για να μήν ξεχνιόμαστε ανήκει στην περιουσία του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.. και κάποιοι εκεί το έχετε κάνει προσωπικό σας χώρο… !!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ…

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΟΤΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Η Θύρα 10 ζήτησε εξηγήσεις από τον Καλαϊτζίδη για το βόλεϊ

Και φτάνουμε στο ΣΗΜΕΡΑ…

ο ΗΡΑΚΛΗΣ να μην υπάρχει στην Α1 του ΒΟΛΛΕΥ!

Το τμήμα που έφερε τους περισσότερους τίτλους στον σύλλογο σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ… και όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο: Μάκης Καλαιτζίδης!

Γι αυτό πήραμε την απόφαση και την τρίτη 20/10 ζητήσαμε ραντεβού με την διοίκηση του Βόλλευ και τον Πρόεδρο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι φορείς και οι σύνδεσμοι του ΗΡΑΚΛΗ!

Εκεί ο κΰριος Μάκης Καλαιτζίδης ώς Πρόεδρος του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ μας ανακοίνωσε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ του τμήματος βόλλευ για φέτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Η Θύρα 10 ζήτησε εξηγήσεις από τον Καλαϊτζίδη για το βόλεϊ

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ!!!

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

Ο ΒΟΛΛΕΥΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ 5ΕΤΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

!!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ !!!

ΛΑΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ!!!

υ.γ.) Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ….

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ….

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ !!!

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ».