Ο Ηρακλής Μεταξάς παρουσιάστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν ξέχασε τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αστέρας Τρίπολης τον έκλεψε προς επιβεβαίωση του Sportime.gr και ο Ηρακλής Μεταξάς την Πέμπτη (30/6) παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. Μία νέα πρόκληση ξεκινάει για εκείνον.

Μπορεί ο ίδιος να έπαιζε κρυφό και να μην παραδέχτηκε ποτέ δημόσια πως αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά για πρώτη φορά μετά τη φυγή του, μίλησε. Αναπόφευκτα αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα σου.

Έναν χρόνο έμεινε εκεί. Λογικό να δέθηκε με ανθρώπους τόσο εντός της ομάδας όσο και γενικότερα της πόλης. Παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακό ότι προσπαθούσε διαρκώς να ντριμπλάρει και να μην απαντήσει με ειλικρίνεια πως αποχωρεί. Κι όλα αυτά ενώ είχε δώσει τα χέρια με τους Αρκάδες αρκετά πριν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής Μεταξάς αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και σε Γιαννιώτες που συναντούσε καθημερινά. Είπε και μία ατάκα που μόνο εκείνος μπορεί να την ερμηνεύσει. «Μου λείπει ένα ευχαριστώ προς τα Γιάννενα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπόρεσα να πω». Εμείς θα συμπληρώσουμε πως ερωτήσεις για το μέλλον του είχαν γίνει μετά τις αποκαλύψεις του Sportime.gr, αλλά εκείνος πετούσε διαρκώς την μπάλα στην εξέδρα.

Με συνεργάτες τους Βαγγέλη Τσιάρα και Αντώνη Τσικάκη θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για το καλύτερο δυνατό στους Αρκάδες. Στόχους δεν έβαλε κατά την προσφιλή του συνήθεια, ενώ για τις μεταγραφές είπε ότι «από αύριο θα ανακοινωθούν κάποιες. Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ μας και θα ενισχυθούμε. Στην Κολωνία θα έχουμε σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ». Φακούντο Μπερτόγλιο, Μίχαελ Γκαρντάφσκι και Κάλεμπ Στάνκο είναι οι τρεις προσθήκες που είχε αποκαλύψει το Sportime.gr και θα επιβεβαιωθούν. Η τέταρτη είναι ο Χουλιάν Μπαρτόλο. Αυτοί έως τώρα είναι οι κλεισμένοι.

Κλείνοντας, την περσινή σεζόν ο Ηρακλής Μεταξάς όποτε δεχόταν ερωτήσεις για το αμυντικό στυλ του ΠΑΣ Γιάννινα, έβγαζε μία ενόχληση. Μόνο που ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης σε σχετική ερώτηση είπε ότι «όταν ήμουν στη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ και είχα το υλικό που είχα, έπαιζα με αμυντικό στυλ όπως στον ΠΑΣ, όμως στη Φράιμπουργκ που είχα ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ παίζαμε πολύ επιθετικά».