×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής – Βόλος: Ο ένας «συμφωνία», ο άλλος διάψευση…


    Κώστας Λάππας

Ηρακλής – Βόλος: Ο ένας «συμφωνία», ο άλλος διάψευση…


Όλη αυτή η ιστορία στην οποία εμπλέκεται ο Ηρακλής, ο ΝΠΣ Βόλος και ο ΑΦΜ της ομάδας από τη Μαγνησία έχει κουράσει.

Κυρίως από τον Τομ Παπαδόπουλου που εξακολουθεί να επιμένει πως ο «γηραιός» θα αγωνιστεί στη Super League 1, αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο που δεν βάζει «στοπ» στις συζητήσεις με τον ομογενή επιχειρηματία.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8) παίχτηκε ένα ακόμα σίριαλ με την υπόθεση της συμφωνίας του Τομ Παπαδόπουλου με τον Αχιλλέα Μπέο.

Με τον πρώτο να εξηγεί ότι δεν προσκόμισε αποδείξεις στο χρονικό περιθώριο που του χορηγήθηκε, επειδή δεν είχε εξασφαλίσει (ακόμη) τη συναίνεση της άλλης πλευράς…

Ο Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει ότι το θέμα έχει κλείσει και ότι τη σχετική ανακοίνωση θα την κάνει ο ΝΠΣ Βόλος, όταν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξει.

Για μια ακόμη φορά ζήτησε… προκαταβολικά τη στήριξη του κόσμου, από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η συμφωνία!

Η σχετική δήλωση του Τομ Παπαδόπουλου στην ιστοσελίδα SFINA.GR:

«Δεν ανακοινώνω τίποτα, θα τα πούμε όλα μαζί. Συναντήθηκα με τον κ. Μπέο, είμαστε φίλοι πλέον και θέλω τη συμπαράσταση όλων των φίλων του Ηρακλή, όταν ανακοινωθεί η συμφωνία για τις μετοχές του ΝΠΣ Βόλος.

Αυτοί που θα ανακοινώσουν τις εξελίξεις, είναι οι άνθρωποι του Βόλου. Ας έχετε λίγη υπομονή, δεν μπορούμε να πετάμε στον αέρα συμφωνίες, χωρίς συναίνεση. Όλα θα πάνε καλά…».

Ο Παπαδόπουλος λοιπόν, συνεχίζει να λέει τα… «δικά του», ο Ηρακλής να… ελπίζει και ο Βόλος συνεχίζει να διαψεύδει.

Η σημερινή (5/8) ανακοίνωση διάψευσης των Θεσσαλών:

«Αν και έχει καταντήσει κουραστικό, είμαστε αναγκασμένοι να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι «Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο».

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…»

 

 

 


Τελευταία Νέα