ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Βιγιαρεάλ «βύθισε» την Ατλέτικο, στο +11 η Μπάρτσα (vid)

Η Ατλέτικο υπέστη την τρίτη της φετινή ήττα και πλέον οι όποιες ελπίδες της εξανεμίστηκαν έχοντας μείνει 11 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα
Η Βιγιαρεάλ «βύθισε» την Ατλέτικο, στο +11 η Μπάρτσα (vid)

Το «μαϊμού» πέναλτι που κέρδισε ο Γκριζμάν στο 20΄και το αξιοποίησε δεν αρκούσε για την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να επικρατήσει της Βιγιαρεάλ.

Με γκολ του Ενές Ουνάλ στο 82′ και στο 91′, το «κίτρινο υποβρύχιο» έκανε την μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας με 2-1, υποχρέωσε τους «ροχιμπλάνκος» στην τρίτη του ήττα και τους άφησε 11 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα!

Ο 20άχρονος Τούρκος επιθετικός μπήκε στο ματς στο 74′ και ήταν αυτός που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μπονέρα, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Χάουμε Κόστα, Ρόντρι Ερνάντεθ, Τριγκέρος, Ρομπέρτο Σοριάνο (63′ Σανσόνε), Πάμπλο Φορνάλς (74′ Ενές Ουνάλ), Ντάνι Ράμπα (78′ Σάμου Καστιγιέχο), Μπάκα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλκο, ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Πάρτεϊ, Σαούλ, Άνχελ Κορέα (71′ Βιτόλο), Κόκε (85′ Τόρες), Γκριεζμάν (81′ Γκάμπι), Ντιέγκο Κόστα.

http://www.youtube.com/watch?v=O1H9SwPxN3o

Στο άλλο παιχνίδι, η Θέλτα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Europa League αφού έμεινε στο 0-0  με την ουραγό Μάλαγα.  Μάλιστα στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη αλλά ο Λεστιέν σημάδεψε το δοκάρι του Άλβαρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Βιγιαρεάλ «βύθισε» την Ατλέτικο, στο +11 η Μπάρτσα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.