ΙΣΠΑΝΙΑ

Το απίστευτο ρεκόρ του Μέσι σε βάρος της Ρεάλ

Εντυπωσιακός ο Αργεντινός που κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα
Το απίστευτο ρεκόρ του Μέσι σε βάρος της Ρεάλ

Με την νίκη της με 2-4 κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα, το 25ο στην ιστορία της.

Κορυφαίος της χρονιά για τον σύλλογο της Καταλονίας, ήταν χωρίς συζήτηση ο Λιονέλ Μέσι που μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ στο χθεσινό (29/4) παιχνίδι που σφράγισε την κατάκτηση του τίτλου.

Πρωτάθλημα με χατ-τρικ Μέσι η Μπαρτσελόνα!

Το εντυπωσιακό όμως με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, είναι πως καθ’όλη την πορεία της καριέρας του, έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα Ισπανίας, ίδιο αριθμό δηλαδή με όσα έχει κατακτήσει η Ρεάλ, από την σεζόν 1989/90, όταν εκείνος ήταν μόλις δύο ετών.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι με αυτά τα τρία γκολ στον αγώνα με την Λα Κορούνια, ο Μέσι πλέον έχει ένα παραπάνω από τον Μοχάμεντ Σαλάχ και δίνει νέο ενδιαφέρον στην μάχη που γίνεται ανάμεσα στους για το Χρυσό Παπούτσι.

https://twitter.com/fiazhamzath/status/990704172839284736

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το απίστευτο ρεκόρ του Μέσι σε βάρος της Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.