ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανατριχίλα: Φίλαθλος ξύπνησε από κώμα με τον ύμνο της Σεβίλλης!

Οι γονείς και η αδερφή του τον βοήθησαν να ξυπνήσει με αυτόν τον απίστευτο τρόπο
Ανατριχίλα: Φίλαθλος ξύπνησε από κώμα με τον ύμνο της Σεβίλλης!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία με έναν φίλαθλο της Μπαρτσελόνα, ονόματι Φρανσέσκ Περάλτα.

Ο 21χρονος είχε μεταφερθεί χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο στις 21 Ιανουαρίου, έπειτα από ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο σε μια ερασιτεχνική ομάδα.

Ύστερα από 27 μέρες σε κώμα, η οικογένειά του αποφάσισε να του τραγουδήσει πάνω από το κρεβάτι τον ύμνο της Σεβίλλης, ο οποίος αρέσει στον Φρανσέσκ, παρά το γεγονός ότι υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα.

Τότε, όπως περιέγραψε ο πατέρας του στα ισπανικά ΜΜΕ, ο γιος του ξύπνησε από το κώμα και άρχισε να τραγουδά μαζί τους τον ύμνο του συλλόγου της Ανδαλουσίας.

«Η μητέρα του ξεκίνησε να τον τραγουδά, ήμασταν με την αδερφή του εκεί, και έτσι οι τρεις μας αρχίσαμε να τραγουδάμε. Τότε αυτός ξαφνικά έκανε το ίδιο», ήταν τα λόγια του Σίσκο Περάλτα.

Ο Φρανσέσκ πήρε εξιτήριο στις 19 Μαρτίου και ανέφερε για το περιστατικό: «Ο ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σεβίλλης είναι αυτός που μου αρέσει περισσότερο από όλους, παρά το γεγονός ότι υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα. Αλλά αυτός ο ύμνος με τρελαίνει».

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.