Αζάρ: «Δύσκολο να μην τρώω πολλά… κουλουράκια»


Κώστας Παπαδόπουλος

Αζάρ: «Δύσκολο να μην τρώω πολλά… κουλουράκια»


Η αγάπη του για το φαγητό δεδομένη. Στη Μαδρίτη το κατάλαβαν από νωρίς, καθώς ο Εντέν Αζάρ πήγε υπέρβαρος. Η ποιότητά του, όμως, αδιαμφισβήτητη. 

Ο Βέλγος παραχώρησε μία συνέντευξη αυτές τις μέρες και ήταν απόλυτα ειλικρινής. Δεν έκρυψε την αδυναμία του προς τα κουλουράκια. Φαίνεται ότι είναι απαραίτητο συστατικό της αποθεραπείας του (σ.σ. προσπαθεί να επανέλθει από τον τραυματισμό του.

«Είναι περίπλοκο για μένα. Προσπαθώ να μην τρώω πολύ. Προσπαθώ να μην πηγαίνω στο ντουλάπια και να τρώω πολλά… κουλουράκια, αλλά δεν είναι εύκολο. Δουλεύω με το φυσιοθεραπευτή μου διαδικτυακά. Δε μπορεί να έρθει εδώ, επειδή ένιωσε άρρωστος και πρέπει να μείνει σπίτι. Ξεκινήσαμε πριν δέκα μέρες, αλλά μου στέλνει βίντεο από το σπίτι. Δουλεύω στην ενδυνάμωση του ποδιού μου και κάνω ό,τι μπορώ από το σπίτι μου» είπε ο Αζάρ αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά του και το πώς περνάει αυτό το διάστημα: «Δε μπορώ να τους διδάξω πολλά, γιατί είμαι με… 1,5 πόδι, αλλά προσπαθώ να τους βελτιώσω λίγο στην τεχνική. Στη Μαδρίτη δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Εμείς έχουμε και κήπο και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περνούν άσχημα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, παίζουμε πολύ στον κήπο και τα παιδιά κάνουν διαδικτυακά μαθήματα. Δε μπορούμε να παραπονιόμαστε εμείς»


Sportime Extras