ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: «Έπαιζε» εν γνώσει της την σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των οπαδών στο «Καμπ Νόου» σε 21 παιχνίδια!
Μπαρτσελόνα: «Έπαιζε» εν γνώσει της την σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!

Στον πλανήτη Μπαρτσελόνα κάτι πάει πολύ στραβά το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά έρχεται άλλο ένα επεισόδιο, όχι αγωνιστικό, αλλά αναφορικά με το «Καμπ Νου».

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε στο Sportime τις απίστευτες αποκαλύψεις για τον Μπαρτομέου με τους όρους στα συμβόλαια παικτών για εξωφρενικά ποσά πριμ.

Τώρα, έρχεται το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Vanguardia» για να ρίξει ακόμη ένα… χτύπημα για το διάστημα της προεδρίας του. Από την άνοιξη του 2019 έως και το φθινόπωρο του 2020 λοιπόν, επί 21 εντός έδρας παιχνίδια επιτράπηκε η είσοδος των φιλάθλων της στο ιστορικό γήπεδο, σε σημεία όπου ωστόσο κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει απαγόρευση, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική ακεραιοτότητα.

Ειδικότερα, το στάδιο «υπέφερε» από 127 δομικές ασθένειες, που έπρεπε να αντιμετωπιστούν επειγόντως. Μάλιστα, τα 44 από αυτά είχαν να κάνουν με κομμάτια ή θραύσματα του συστήματος θα μπορούσαν να είχαν πέσει σε περιοχές διέλευσης ή σε σημεία που συγκεντρώνονται οπαδοί.

Η προηγούμενη διοίκηση της «Μπάρτσα» δεν θεώρησε επείγουσες αυτές τις επισκευές, καθώς εκτίμησε ότι οι αναφορές που υπέβαλαν οι εξειδικευμένες εταιρείες Nikken και ARUP δεν ήταν απόλυτου συναγερμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: «Έπαιζε» εν γνώσει της την σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.