Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα για άλλη μια θητεία, φιλώντας το σήμα της στο χορτάρι του «Καμπ Νου».

Ο Ντάνι Άλβες υποκλίθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου», κατά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Είναι ο «Μίδας» των τροπαίων, μιας και έχουμε χάσει το μέτρημα με τα πόσα έχει κατακτήσει. Τώρα, επιστρέφει στην ομάδα που λάτρεψε για να τη βοηθήσει σε μία δύσκολη εποχή. Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα, φιλώντας το σήμα της στο χορτάρι του «Καμπ Νου».

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, επέστρεψε στα 38 του στην ομάδα με την οποία καθιερώθηκε ως ο κορυφαίος στη θέση του για την εποχή, για άλλη μια θητεία υπό τις οδηγίες του πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, Τσάβι.

«Σχεδόν 5 χρόνια πάλευα γι’ αυτή τη στιγμή, δεν ήξερα ότι θα κρατήσει τόσο, δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο, όμως η καρδιά και η ψυχή μου ήξεραν ότι θα επέστρεφα.

Είμαι ξανά στο σπίτι, εδώ που δεν έφυγα ποτέ και όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν: Είμαι ένας από εσάς, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το όνειρο, όμως, για όσο κρατήσει θα το βιώνω σαν να είναι αιώνιο.

Θα σας δω σύντομα με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη φορά και την ίδια δίψα να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση του κορυφαίου κλαμπ στον κόσμο», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Alves (@danialves)