ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έκοψε» πέντε μέλη από το τεχνικό επιτελείο!

Η Μπαρτσελόνα έχει νέο αφεντικό στον πάγκο της και το λίφτινγκ ξεκίνησε εκ των έσω!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έκοψε» πέντε μέλη από το τεχνικό επιτελείο!

Πρώτη μέρα στη δουλειά και ο Τσάβι άρχισε τις δομικές αλλαγές στην Μπαρτσελόνα. Διαφοροποιήσεις που έχουν να κάνουν με το τεχνικό επιτελείο.

Ο νέος τεχνικός των Καταλανών επέστρεψε στην Βαρκελώνη με σκοπό να εφαρμόσει τις δικές του αρχές και να δουλέψει με τους δικούς του όρους. Γι’αυτό έφερε και δικό του επιτελείο, με νέους συνεργάτες, κόβοντας πέντε μέλη του σταφ.

Επομένως, οι παλιοί θα πρέπει να μετατοπιστούν σε άλλα πόστα. Πρώτος στη σειρά των αλλαγών ήταν ο Χουάνχο Μπράου, γυμναστής με χρόνια εμπειρία στον σύλλογο. Παρότι έχει βοηθήσει τους Μέσι, Ροναλντίνιο και Πουγιόλ να φτάσουν στο τοπ της φόρμας τους, ο Τσάβι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει.

Το ίδιο συνέβη και με τον φυσιοθεραπευτή, Αλμπέρτ Ρόκα και τον βοηθό του Ζάουμε Μπαρτρές.

Κι αν νομίζετε ότι το… ρεκτιφιέ σταμάτησε σε αυτά τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, πλανάστα πλάνην οικτρά. Η μπάλα πήρε και τους σκάουτ του κλαμπ.

Δύο γνωστοί σκάουτ, όπως ο Ραούλ Πελάεθ και ο Ζόρντι Μελέρο άφησαν την πρώτη ομάδα και θα μετατοπιστούν στη στελέχωση των ακαδημιών του συλλόγου.

Δυναμικό μπάσιμο από τον Τσάβι, ο οποίος δείχνει από την πρώτη μέρα ότι θα είναι το αφεντικό στην Μπαρτσελόνα.

Εξάλλου, το φανέρωσε αυτό και η ομιλία του στα αποδυτήρια το πρωί της Τρίτης (9/11). Οι παίκτες βλέπουν στο πρόσωπό του έναν οραματιστή, που μπορεί να βάλει ξανά τις βάσεις για κάτι σπουδαίο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.