Χαμός στο Μπέτις - Σεβίλλη

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Μπέτις - Σεβίλλη με ακούσιο πρωταγωνιστή τον Ζοάν Χορδάν. Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας.

Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι τι μπορεί να σκέφτεται ένας οπαδός όταν κάνει αυτά τα πράγματα. Στο Μπέτις – Σεβίλλη ξέφυγε εντελώς η κατάσταση με οπαδό των γηπεδούχων να πετάει σιδερένια ράβδο στο κεφάλι του Ζοάν Χορδάν!

Εκείνη που προηγήθηκε στο ματς του Copa Del Rey ήταν η Σεβίλλη με τον Γκόμες στο 35′. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπέτις ισοφάρισε με τον Φεκίρ και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ο Γάλλος έβαλε γκολάρα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και κατά τη διάρκεια των παγηγυρισμών ένας οπαδός έριξε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι του Χορδάν. Ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης έπεσε στο έδαφος και αμέσως το ιατρικό τιμ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως μπορεί να δει κανείς και από το βίντεο, ο διαιτητής Μπενγκοετσέα ήταν ακριβώς μπροστά στο περιστατικό. Είδε τι συνέβη και κατευθείαν διέκοψε προσωρινά το ματς. Προχώρησε στις απαραίτητες διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους τόσο της ισπανικής Ομοσπονδίας όσο και με τους προπονητές των Μπέτις και Σεβίλλη. Στη συνέχεια αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια και κάποια λεπτά αργότερα έγινε γνωστό πως ο αγώνας διεκόπη οριστικά! Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, η ισπανική Ομοσπονδία ξεκαθαρίζει πως καταδικάζει κάθε μορφή βίας.

Από εκεί και πέρα, το σημαντικότερο είναι η υγεία του Χορδάν. Ο Ισπανός χαφ ήταν ζαλισμένος αρχικά, αλλά στη συνέχεια φάνηκε να συνέρχεται. Ο παίκτης θα υποβληθεί και στις απαραίτητες εξετάσεις.


Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο