Ο Κολομβιανός δεν θέλει ωστόσο να αφήσει τον σύλλογο

Αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς αυτού του Μουντιάλ, είναι ο Γέρι Μίνα. Ο Κολομβιανός έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και σκόραρε μάλιστα τρεις φορές (με κεφαλιά όλες) βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει να διεκδικεί μέχρι και την πρόκριση στα προημιτελικά, αν δεν ήταν άστοχοι στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι εμφανίσεις του ωστόσο δεν φαίνεται να ήταν αρκετές ώστε να πείσουν την Μπαρτσελόνα να τον κρατήσει στην ομάδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν ακόμη και τώρα να τον πουλήσουν, με τον Κολομβιανό όμως να έχει αντίθετη άποψη.

Δεν θέλει να αφήσει τον σύλλογο καθώς πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει και προτιμά να πάει κάπου δανεικός έστω. Στην ομάδα της Βαρκελώνης την ίδια ώρα, φέρνουν τον Λενγκλέ στη θέση του και από την στιγμή που η μετοχή του Μίνα έχει ανέβει κατακόρυφα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τον πουλήσουν πολύ ακριβά.

Ο 23χρονος έχει προκαλέσει θόρυβο με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας και σίγουρα οι υποψήφιοι μνηστήρες θα είναι αρκετοί, με πρώτη την Λίβερπουλ.