Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λουίς Φίγκο, μιλώντας για την κατάσταση που  επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην σούπερ σταρ της «βασίλισσας», αναφέρθηκε αρκετά και στον αρχηγό της ομάδα τώρα, τον Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας πως με όλα αυτά που έχει πετύχει, του αξίζει μία «Χρυσή Μπάλα». Παράλληλα επισήμανε ότι σίγουρα για έναν αμυντικό, όπως...

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λουίς Φίγκο, μιλώντας για την κατάσταση που  επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην σούπερ σταρ της «βασίλισσας», αναφέρθηκε αρκετά και στον αρχηγό της ομάδα τώρα, τον Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας πως με όλα αυτά που έχει πετύχει, του αξίζει μία «Χρυσή Μπάλα».

Παράλληλα επισήμανε ότι σίγουρα για έναν αμυντικό, όπως και για έναν τερματοφύλακα είναι δύσκολο να πάρει ένα τέτοιο βραβείο, ωστόσο όλα αυτά που έχει κάνει ο Ισπανός, αξίζουν και με το παραπάνω.

«Είναι ξεκάθαρο πως ο Σέρχιο Ράμος αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Το να είσαι αμυντικός είναι περίπου σαν να είσαι τερματοφύλακας, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις το συγκεκριμένο βραβείο, αλλά ο Καναβάρο το κατάφερε.

Σίγουρα εξαρτάται πολύ από την στιγμή, τη χρονιά που έχει κάνει αλλά η ποιότητα και μόνο που έχει ο Ράμος, θα έπρεπε ήδη να την έχει πάρει», ήταν τα λόγια του Φίγκο.