×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κασίγιας: Η ανατρεπτική πρόταση για τη συνέχεια της σεζόν


Βαγγέλης Λάσκαρης

Κασίγιας: Η ανατρεπτική πρόταση για τη συνέχεια της σεζόν


Στις 17 Φεβρουαρίου ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αν και η προεκλογική εκστρατεία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω του κορονοϊού.

Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας με δημοσίευσή του στο Twitter πρότεινε η επιστροφή στη δράση να γίνει σε 3-4 μήνες – όταν θα έχει αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός – και οι τελικοί Champions League/Europa League τον Δεκέμβριο, έτσι ώστε όλοι να προσαρμοστούν ενόψει Μουντιάλ 2022 (με προγραμματισμένη δημοσίευση στις 21 Νοεμβρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μαραντόνα: Κάνει λόγο για παίκτες-σκλάβους και προτείνει ταμείο βοήθειας

«Πώς μπορείς να βρεις λύσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Ν’ ακυρώσεις τη σεζόν; Να διεξαχθούν οι διοργανώσεις φυσιολογικά; Θέλω να πω ότι εάν όλα είναι καλά σε 3-4 μήνες, μπορείς να παίξεις τότε το υπόλοιπο και να βάλεις τους τελικούς Champions League και Europa League το Δεκέμβριο. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά τον Νοέμβριο του 2022. Προσαρμόσο», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Ίκερ Κασίγιας.

Υπενθυμίζεται ότι οι UEFA και ECA με επιστολή τους προς τις ομάδες τόνισαν ότι η διακοπή είναι η έσχατη λύση και απείλησαν με αποκλεισμό όσες Λίγκες το κάνουν. Τονίστηκε παράλληλα ότι οι δυο ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions/Europa League) θα ξεκινήσουν ξανά μετά το τέλος των εγχώριων πρωταθλημάτων. Όχι δηλαδή πριν από τον Αύγουστο.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras