×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Θετικός ο Γκαράι στον COVID-19


    Αντώνης Τσιράκης

Κορονοϊός: Θετικός ο Γκαράι στον COVID-19


Δεν κάνει διακρίσεις ο κορονοϊός. «Χτυπάει» τους πάντες. Ο Εζεκιέλ Γκαράι προστέθηκε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί.

Στην Ισπανία ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι παίκτες δύσκολα θα έμεναν ανεπηρέαστοι με τον Γκαράι να είναι από τα πρώτα «θύματά» του.

Όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιβεβαίωση ήρθε μέσω ανακοίνωσης της ομάδας του: «Η Βαλένθια ενημερώνει ότι πέντε είναι εργαζόμενοι στην ομάδα που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Όλοι τους είναι στο σπίτι τους σε καλή κατάσταση και υπό περιορισμό

Εκτός από τις πληροφορίες αυτές, ο σύλλογος θα ήθελε να επαναλάβει τη στήριξή του στις υγειονομικές αρχές και την εκστρατεία ευαισθητοποίησης που κάνει. Τονίζουμε σε όλους τους πολίτες πόσο σημαντικό είναι να μένετε σπίτι και να ακολουθείτε τους κανόνες της δημόσιας υγιεινής και τα μέτρα πρόληψης».

Τέλος, η Βαλένθια επέλεξε να μην κατονομάσει κανέναν από τους εργαζόμενούς της. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως οι άλλοι τέσσερις είναι μέλη του τεχνικού επιτελείου. Όσο για τον Γκαράι; Εκείνος το ανακοίνωσε στο Instagram.