Λιονέλ Μέσι: Ένας «μάγος» 33 ετών (vid)

Στο ημερολόγιο έδειχνε 24 Ιουνίου 1987, όταν ερχόταν στον κόσμο, που η μοίρα του ήθελε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μιλάμε φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι, που στα 13 του χρόνια έφτασε στην Μπαρτσελόνα και από τότε που αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα δεν έχουμε σταματήσει να τον θαυμάζουμε. Σήμερα λοιπόν...

Στο ημερολόγιο έδειχνε 24 Ιουνίου 1987, όταν ερχόταν στον κόσμο, που η μοίρα του ήθελε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Μιλάμε φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι, που στα 13 του χρόνια έφτασε στην Μπαρτσελόνα και από τότε που αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα δεν έχουμε σταματήσει να τον θαυμάζουμε.

Σήμερα λοιπόν ο… κοντός από το Ροσάριο της Αργεντινής, έφτασε τα 33 του χρόνια και είμαστε εδώ για να θυμηθούμε μερικές από τις εκατοντάδες στιγμές ευφυΐας που έχουμε δει από τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (24/6)

Τα ρεκόρ του, το ένα πιο σημαντικό από τα άλλα, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, όντως ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει στο παλμαρέ του έξι «Χρυσές Μπάλες».

Όσον αφορά τα νούμερα του; Μιλάμε για έναν… εξωγήινο αφού συνολικά σε όλη τη μέχρι τώρα καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι έχει παίξει σε 721 παιχνίδια και έχει σκοράρει 629 γκολ, ενώ παράλληλα έχει μοιράσει 269 τελικές πάσες.

Δείτε λοιπόν 20 φορές, που δεν πιστεύαμε αυτά που έκανε και έπρεπε να κοιτάξουμε ξανά για να βεβαιωθούμε.