Για τον Αντουάν Γκριζμάν μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη, ο γνωστός Γάλλος παλαίμαχος Μπισεντέ Λιζαραζού, αναφέροντας το πρόβλημα που έχει ο 28χρονος επιθετικός. Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να αναφερθεί στα όσα λέγονται για τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης και το ντεφορμάρισμα που περνάει. Συγκεκριμένα τόνισε πως ο Γκριζμάν ταλαιπωρείται πολύ με την κατάσταση στην...

Για τον Αντουάν Γκριζμάν μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη, ο γνωστός Γάλλος παλαίμαχος Μπισεντέ Λιζαραζού, αναφέροντας το πρόβλημα που έχει ο 28χρονος επιθετικός.

Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να αναφερθεί στα όσα λέγονται για τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης και το ντεφορμάρισμα που περνάει.

Συγκεκριμένα τόνισε πως ο Γκριζμάν ταλαιπωρείται πολύ με την κατάσταση στην ισπανική ομάδα, η οποία έχει πολύ αμυντική τακτική, που δεν του ταιριάζει.

«Ο Γκριζμάν παίζει στην Ατλέτικο, η οποία δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα αν είχε πάει στη Μπαρτσελόνα θα βλέπαμε έναν πολύ διαφορετικό παίκτη», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα ο Λιζαραζού τόνισε πως αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, πραγματικά κάνει τον παίκτη να «υποφέρει» και γι αυτό δεν είναι εκείνος που έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν.