Μέσι Μπαρτσελόνα

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στη Μπαρτσελόνα, αφού υπάρχει μεγάλη ένταση με τον Κίκε Σετιέν και χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι αδιαφορεί για τις οδηγίες που δίνει ο βοηθός του κατά τη διάρκεια του cooling break. Εκτός από τον κίνδυνο να χαθεί το πρωτάθλημα, στη Μπαρτσελόνα έχει χαθεί ήδη το καλό κλίμα...

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στη Μπαρτσελόνα, αφού υπάρχει μεγάλη ένταση με τον Κίκε Σετιέν και χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι αδιαφορεί για τις οδηγίες που δίνει ο βοηθός του κατά τη διάρκεια του cooling break.

Εκτός από τον κίνδυνο να χαθεί το πρωτάθλημα, στη Μπαρτσελόνα έχει χαθεί ήδη το καλό κλίμα και η ηρεμία, με τους παίκτες να τσακώνονται με τον Κίκε Σετιέν για τις επιλογές του τελευταίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Πιάνιτς με ρήτρα «μαμούθ» (pic, vids)

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που απεικονίζει τον Λιονέλ Μέσι να αδιαφορεί κατά τη διάρκεια του cooling break του δευτέρου ημιχρόνου του ματς με τη Θέλτα, στις οδηγίες που δίνει ο βοηθός του 61χρονου τεχνικού, Έντερ Σαράμπια, δείγμα της κατάστασης που επικρατεί.

Μάλιστα, ο Αργεντινός αστέρας φαίνεται και ιδιαίτερα νευριασμένος.

Μέσι Μπαρτσελόνα