Ντε Γιονγκ: «Επικρατεί ένα χάος στην Μπαρτσελόνα»

Πολύ άσχημα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό λόγω της υπόθεσης του Λιονέλ Μέσι. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Φράνκι Ντε Γιονγκ, στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε και κάνει τους οπαδούς των «Μπλαουγκράνα» να ανησυχούν ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι επικρατεί ένα χάος με το...

Πολύ άσχημα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό λόγω της υπόθεσης του Λιονέλ Μέσι.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Φράνκι Ντε Γιονγκ, στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε και κάνει τους οπαδούς των «Μπλαουγκράνα» να ανησυχούν ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι επικρατεί ένα χάος με το κλίμα να είναι πάρα πολύ περίεργο, με την ομάδα να έχει εκτός τον αρχηγό και καλύτερο παίκτη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πιθανότητες παραμονής του Μέσι, για να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021»

«Παρακολουθώ την κατάσταση από απόσταση και πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι χαοτική. Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα.

Δεν έχω μιλήσει ούτε με τον Μέσι, ούτε με το κλαμπ. Θα επιστρέψω μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα δω πως είναι η κατάσταση και τι πραγματικά συμβαίνει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον», ανέφερε ο Ντε Γιονγκ.