Ο Γιαν Όμπλακ δεν έχει δει το συμβόλαιό του να αναπροσαρμόζεται σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αστέρες της Ατλέτικο και ζήτησε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα

Ο Γιαν Όμπλακ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος».

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος τερματοφύλακας εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό του, αφού σε αντίθεση με τους Κόκε, Σαούλ, Γκριζμάν, Τομάς, Λούκας, Κορέα και Χιμένες, οι απολαβές του παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιό του τόσο σε απολαβές όσο και σε διάρκεια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, πρέπει να σημειώσουμε όμως, ότι η ρήτρα του φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά για τερματοφύλακα.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από Ισπανία και ο Όμπλακ αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.