Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να «αρπάξει» τον Εμπαπέ από την Παρί. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει κάνει τους Γάλλους της Παρί Σεν Ζερμέν να «τρέμουν» καθώς αρνήθηκε την τελευταία τους προσφορά. Παρακολουθεί στενά η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Γαλλίας εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τον Γάλλο σταρ για...

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να «αρπάξει» τον Εμπαπέ από την Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει κάνει τους Γάλλους της Παρί Σεν Ζερμέν να «τρέμουν» καθώς αρνήθηκε την τελευταία τους προσφορά. Παρακολουθεί στενά η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τον Γάλλο σταρ για ανανέωση συμβολαίου. Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως «ενεργοποίησε» τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca» ο είναι διατεθειμένοι να «σπάσουν» τα ταμεία τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεγάλο deal.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η «βασίλισσα» θα κάνει την κίνησή της, εάν ο 22χρονος δεν υπογράψει την ανανέωση. Οι Μαδριλένοι είναι πρόθυμοι να δώσουν από τώρα 160 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, για το καλοκαίρι.

Οι Παριζιάνοι φοβούνται πως ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και έτσι αναγκαστικά κάνουν σκέψεις για πώληση του.

«Πρέπει να πάρω μια απόφαση σύντομα»

Ο ίδιος ο 22χρονος στράικερ δεν γνωρίζει αυτή τη χρονική περίοδο εάν επιθυμεί ή όχι να ανανεώσει με την πρωταθλήτρια της Ligue 1.

«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με τον σύλλογο κι εγώ το σκέφτομαι. Εάν ανανεώσω με την Παρί θα μείνω για πολλά χρόνια. Σύντομα θα πρέπει να λάβω μια απόφαση. Μιλήσαμε με τον σύλλογο για να βρούμε μια λύση. Οι οπαδοί, το κλαμπ, ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα.

Για αυτό, θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ομάδα. Αλλά θέλω να σκεφτώ τι θέλω να κάνω τα επόμενα χρόνια και που θέλω να είμαι. Ναι, μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί σύντομα, αλλά είμαι στη διαδικασία σκέψης. Εάν είχα την απάντηση σήμερα, θα έλεγα σήμερα τι θα κάνω.

Δεν θέλω να υπογράψω συμβόλαιο και να πω ένα χρόνο αργότερα ότι θέλω να φύγω», ήταν η απάντηση, που έδωσε για το μέλλον του.

Σύμφωνα πάντα με την «Marca» αν ο νεαρός σταρ επιθυμεί την μετακίνησή του στην Μαδρίτη, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για την αγορά του.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Παρί ετοιμάζονται να παίξουν το τελευταίο τους «χαρτί» στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ειδικότερα, η ομάδα αναμένεται να καταθέσει μία ακόμα-και τελευταία- πρόταση στον παίκτη, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.