Ρεάλ Μαδρίτης: Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποφασίσει να μηνύσουν τον γιατρό, που άφησε υπόνοιες για ντόπινγκ για την ομάδα τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μηνύσει τον γιατρό Εουφεμιάνο Φουέντες, που σε τηλεοπτική του συνέντευξη άφησε υπόνοιες πως μπορεί να έχει βοηθήσει τους παίκτες της «Βασίλισσας» με την παροχή ουσιών προς τους ποδοσφαιριστές της.

Ο Ισπανός γιατρός, που έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα ντόπινγκ κυρίως στο χώρο της ποδηλασίας, άφησε αιχμές για σχέσεις του με ποδοσφαιρικές ομάδες.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει βάση η φημολογία πως «βοηθούσε» επιστημονικά τη Βαλένθια, το διέψευσε κατηγορηματικά, αλλά όταν έγινε αντίστοιχη ερώτηση για τη Ρεάλ άφησε πολλά υπονοούμενα απαντώντας «… δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Η διοίκηση της Ρεάλ δεν πρόκειται να αφήσει να αιωρούνται αμφιβολίες για την ομάδα και θα σύρει στα δικαστήρια τον 66χρονο γιατρό, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη υποστήριξε: «Σίγουρα κάποιοι θα νιώθουν άβολα με αυτά που λέω».

Όταν ρωτήθηκε «ωμά» αν ντόπαρε αθλητές απάντησε «Τι σημαίνει ντόπινγκ;» και στην επεξήγηση της ερώτησης «αν ‘έκλεβε’» παραδέχτηκε πως «… ναι, αλλά δεν ξέρω κανέναν που δεν το έκανε».

Σβαμπ: «Οι Έλληνες είναι… τρελοί για το ποδόσφαιρο!»

Survivor διαρροή spoiler 30/3: Στατιστικά! «Καθάρισαν» οι μπλε… αντάρτες! «Μαύρη» τρύπα ο Τριαντάφυλλος!