Ο Σέρχιος Ράμος είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές του συνόλου του Ζιντάν, που όμως ο Ντέβιντ Μπέκαμ θέλει να τον κάνει δικό του. Το συμβόλαιο του Ράμος με τους «Μερένχες» εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, έτσι ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του. Μάλιστα υπάρχουν πολλοί… μνηστήρες για...

Ο Σέρχιος Ράμος είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές του συνόλου του Ζιντάν, που όμως ο Ντέβιντ Μπέκαμ θέλει να τον κάνει δικό του.

Το συμβόλαιο του Ράμος με τους «Μερένχες» εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, έτσι ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του. Μάλιστα υπάρχουν πολλοί… μνηστήρες για τον 34χρονο διεθνή Ισπανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρανάδα: Ξέμεινε από παίκτες λόγω κορονοϊού!

Μία από αυτές είναι η Ίντερ Μαϊάμι. Σ΄ αυτήν μέτοχος είναι ο Ντέβιντ Μπέκαμ. Ο τελευταίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ράμος και θα ήθελε να τον πείσει να κάνει το… βήμα προς Αμερική μεριά. Εκεί θα μπορέσει να συναντήσει τον γνώριμο του Γκονζάλο Ιγκουαϊν, που άφησε την Ευρώπη για τον ίδιο προορισμό.

Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…