×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ρέινα: «Είχα κορονοϊό, ήταν λες και πέρασε από πάνω μου φορτηγό»


Μαρία Καλτσίδη

Ρέινα: «Είχα κορονοϊό, ήταν λες και πέρασε από πάνω μου φορτηγό»


Ο Πέπε Ρέινα αποκάλυψε πως προσβλήθηκε από τον κορονοϊό ωστόσο τόνισε ότι είναι προνομιούχος και άλλοι πρέπει να θεωρούνται ήρωες στην παρούσα φάση.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε για την «περιπέτεια» της υγείας του, όμως αρνήθηκε να παραπονεθεί, λέγοντας ότι υπάρχουν άλλοι που πρέπει να θεωρούνται ήρωες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα: Νοσηλευτές τραγουδούν το «you ‘ll never walk alone» πίσω από κλειστές πόρτες! (vid)

«Την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως ήταν η σειρά μου να περάσω το μικρόβιο. Ήταν μία διαφορετική εβδομάδα, στην οποία έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις, ώστε να μην κολλήσω τα άτομα που μένουν μαζί μου.

Εδώ στην Ιταλία δεν γίνονται τεστ, εκτός αν είσαι πραγματικά πολύ άσχημα. Μιλώντας στους γιατρούς για τα συμπτώματα που είχα και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά, μπορώ να πω ότι όλα έδειχναν ότι είχα κορονοϊό, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση», ανέφερε ο Ρέινα.

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εμείς είμαστε όμως ανάμεσα στους προνομιούχους. Έχουμε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ζούνε μέσα σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών με δύο παιδιά. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αρχ…α, όχι εμείς».Τελευταία Νέα