Ριβάλντο για Μέσι

Ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια να πάρει τον Μέσι.

Ριβάλντο για Μέσι: Ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια να πάρει τον Μέσι.

Ριβάλντο για Μέσι: Στην Ισπανία θεωρούν πως ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.

Επίσης πιστεύουν πως η Μάντσεστερ Σίτι έπαψε να τον… κυνηγάει για να τον πάει στην Premier League.

Αντίθετη άποψη πάντως φαίνεται πως έχει ο Ριβάλντο για το όλο θέμα. Ο Οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά στα ΜΜΕ:

«Ο Τύπος αναφέρει ότι η Σίτι τα έχει παρατήσει για τον Μέσι, ενόψει της νέας σεζόν αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για τέτοιου είδους ιστορίες.

Γενικά, όταν ένας σύλλογος απορρίπτει ότι ισχύουν μεταγραφικοί στόχοι, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο σημαίνει το αντίθετο, κάνοντας απλά μια στρατηγική μπλόφα.

Θα χαρώ το να δω πιο χαλαρό τον Μέσι στον αγωνιστικό χώρο ξανά και να παίξει ξανά το καλύτερό του ποδόσφαιρο.

Αν δεν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για ένα νέο συμβόλαιο, τότε θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους, συνεχίζοντας να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερό του, αποφεύγοντας επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον του πριν το τέλος της σεζόν».

Όσο για το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να συμφωνήσει με τον Αγουέρο είπε: «Το να πάρει η Μπαρτσελόνα τον Αγουέρο ως ελεύθερο, θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Εχει καλή σχέση με τον Μέσι και με τον Σουάρες να έχει φύγει, ο Αγτουέρο θα μπορούσε να έχει κατευθείαν θέση στην 11άδα κι ο Λαπόρτα θα μπορούσε να πείσει τον Λιονέλ να μείνει στο σύλλογο.

Προφανώς, ο Κούμαν διαφωνεί με μια τέτοια κίνηση γιατί είναι επικεντρωμένος στο πώς θα ανανεώσει την ομάδα, υπογράφοντας νεαρότερους παίκτες. Αυτή είναι η προτεραιότητά του. Αλλά αυτή θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να ενισχύσει την επίθεσή του, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα»

Mall: Ανοίγουν κι αυτά – Δείτε σε ποιες περιοχές

«Κόβει» τον παικταρά ο Μαρτίνς!