Ριβάλντο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «AS» παραχώρησε ο Ριβάλντο, μιλώντας εκτός των άλλων και για την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος θρύλος που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σχολίασε όλα όσα ακούγονται για τις μεταγραφικές κινήσεις της «Βασίλισσας». Συγκεκριμένα θέλησε να αναφερθεί στις φήμες για Νεϊμάρ και Εμπαπέ, τονίζοντας ότι πιστεύει...

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «AS» παραχώρησε ο Ριβάλντο, μιλώντας εκτός των άλλων και για την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σχολίασε όλα όσα ακούγονται για τις μεταγραφικές κινήσεις της «Βασίλισσας».

Συγκεκριμένα θέλησε να αναφερθεί στις φήμες για Νεϊμάρ και Εμπαπέ, τονίζοντας ότι πιστεύει πως ένας από τους δύο θα καταλήξει στη Ρεάλ το καλοκαίρι.

«Είμαι βέβαιος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να υπογράψει τον Νεϊμάρ ή τον Εμπαπέ. Πρέπει να φέρουν κορυφαίους παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα, ένα μεγάλο όνομα παίκτη που παίζει καλά. Και οι δύο μπορούν να κάνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε αρχικά ο Ριβάλντο.

Στη συνέχεια πάντως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους αγαπημένους του Καταλανούς, αναφερόμενος στην επικείμενη μεταγραφή του Αντουάν Γκριζμάν στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο «Ρίμπο» τόνισε πως ο Γάλλος θα έχει να ανταγωνιστεί τους Σουάρες και Μέσι, κάτι που θα πρέπει να έχει αρκετή προσωπικότητα για να το πετύχει.

«Θα πρέπει να δείξει αρκετή προσωπικότητα για να ανταγωνιστεί Σουάρες και Μέσι. Δεν ξέρω αν θα έρθει. Πολλοί παίκτες φοβούνται να έρθουν στην Μπαρτσελόνα λόγω Καμπ Νόου, ο Μέσι είναι ο αστέρας», είπε κλείνοντας.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως όσον αφορά τον Εμπαπέ, ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας ότι ο νεαρός δεν θα πάει πουθενά.