×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Συνάντηση του Αμπιντάλ με την… μαμά Ραμπιό


    Sportime Team

Συνάντηση του Αμπιντάλ με την… μαμά Ραμπιό


Το φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Αντριέν Ραμπιό κρατά από πέρυσι. Τότε η Παρί Σεν Ζερμέν, είχε δηλώσει πως δεν τον δίνει. Από τότε ο Γάλλος μέσος δείχνει πως έχει τάσεις… φυγής. Αρχικά είπε στην Παρί πως δεν θέλει να συνεχίσει. Μετά ήρθε η απόφασή του να πει στον Ντιντιέ Ντεσάμπ, πως δεν θέλει να είναι επιλαχών με την εθνική Γαλλίας και προτιμά να πάει διακοπές από την στιγμή που δεν επιλέχθηκε στην 23αδα.

Γενικά το κλίμα δεν είναι καλό στην πατρίδα του και έτσι η μητέρα και εκπρόσωπος του μέσου, έχει προγραμματίσει συνάντηση σήμερα (2/7) με τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, θέλει να κάνει μια νέα προσέγγιση στον παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να πάει στην Βαρκελώνη και να αφήσει την Παρί.

Η μητέρα του έχει καλές σχέσεις με τον Αμπιντάλ και αυτό έχει θορυβήσει την διοίκηση της ομάδας του Παρισιού. Ο Ραμπιό δεν υπογράφει ανανέωση συμβολαίου και προσπαθούν να τον πείσουν να το κάνει, καθώς διαπιστώνουν πως έχουν περισσότερα να χάσουν αν στο τέλος της επόμενης σεζόν σηκωθεί και φύγει. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα, αλλά καμία διάθεση να ανανεώσει και κατάλαβαν πως θα έπρεπε να τον έχουν πουλήσει από την πρώτη στιγμή.

Προκειμένου να χάσουν όμως αρκετά εκατομμύρια, προσπαθούν να τον πείσουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να τον πουλήσουν μετά πιο ακριβά, κάτι που ο παίκτης αρνείται να κάνει.

Έτσι δεν αποκλείεται να τον δούμε να δίνει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα αγωνιστούν μαζί από την φετινή περίοδο, ή του χρόνου.