Ουντινέζε: Η 6άρα της Αταλάντα χτύπησε καμπανάκι στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Μπέργκαμπο πάντως να περιμένει λίγο ακόμα.

Το Ουντινέζε - Αταλάντα φαίνεται πως θα έχει και... τρίτο ημίχρονο.

Ουντινέζε: Η 6άρα της Αταλάντα χτύπησε καμπανάκι στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Μπέργκαμπο πάντως να περιμένει λίγο ακόμα μέχρι να πανηγυρίσει και τυπικά τη μεγάλη νίκη.

Κι αυτό διότι οι γηπεδούχοι έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως θα καταθέσουν ένσταση κόντρα στο αποτέλεσμα, θεωρώντας πως ο αγώνας δεν θα έπρεπε να είχε γίνει.

Αιτία είναι τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στους «φριουλάνι», μιας και όπως υποστηρίζουν αγωνίστηκε παίκτης που αργότερα βρέθηκε θετικός.

Γενικότερα, οι απουσίες έφτασαν τις 12, ωστόσο η ιταλική λίγκα πάτησε στο γεγονός πως βάσει πρωτοκόλλου,  εφόσον υπάρχουν 13 διαθέσιμοι παίκτες με έναν τουλάχιστον τερματοφύλακα, η αναμέτρηση μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

Φυσικά όπως καταλαβαίνει κανείς σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει κίνδυνος διασποράς, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Η ουσία πάντως είναι πως η τύχη της αναμέτρησης δεν αποκλείεται να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.